THE ONE PELLET MIX

Kataloški broj: 18868

Brand: THE ONE

Dostupnost: raspoloživo 14 kom.

Raspoložive veličine:

CIJENA
RRP: 6,00 € (45,21 kn)
Cijena za gotovinu: 5,40 € (40,69 kn)


THE ONE PELLET MIX

Spod&PVA Pellet Mix je formuliran za upotrebu u pripremi mamaka, posebno kada se pomiješa s mješavinama One Particle.

Mješavina, veličine od 1,5-4mm i 3-6 mm, sadrži različite varijante na bazi proteina i ulja s pomaknutim vremenima otapanja, što omogućuje produljeno razdoblje mamca dok izaziva trenutni atraktivan odgovor s varijantama koje se brže otapaju.

Ova mješavina je idealna za pojačavanje sporijeg djelovanja mamca za sjeme.

Također je savršeno rješenje za popularnu tehniku ​​ribolova s ​​PVA vrećom, posebno kada se nadopuni The One Liquid Activatorom ili članom naše obitelji tekućih proizvoda The One Secret Juice.

Liquid Activator radi blizu dna, dok Secret Juice djeluje u cijelom vodenom stupcu, privlačeći pozornost riba na različitim dubinama.

Preporučamo dva pristupa: jedan, izlijevanje odabrane tekućine uz mješavinu peleta, po mogućnosti jednu od varijacija Secret Juicea, ili prethodno natapanje Liquid Activatorom i korištenje Secret Juicea uz to, što rezultira duljim i intenzivnijim učinkom mamljenja.

Kutije za pelete nude iznimnu vrijednost za novac, posebno ako se uzme u obzir da se prodaju u jedinstvenoj, izdržljivoj i elegantnoj kanti The One koja se kasnije može koristiti u mnoge druge svrhe.

 

Nema dodatne specifikacije proizvoda.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€

POVEZANI PROIZVODI