FRANCHI HORIZON SYNTHETIC CAL 30-06 SA NIŠANIMA

Kataloški broj: 19192

Brand: FRANCHI

Dostupnost: raspoloživo 1 kom.

Raspoložive veličine:

Raspoložive boje:

CIJENA
RRP: 999,00 € (7.526,97 kn)
Cijena za gotovinu: 899,10 € (6.774,27 kn)


FRANCHI HORIZON SYNTHETIC CAL 30-06 SA NIŠANIMA

S osnovnim, ali nepogrešivim linijama, Horizon Black Synt je prvorođenac u obitelji Franchi lovačkih karabina, s izmjenjivim spremnikom za 3 ili 4 metka i užljebljenim zatvaračem.
U osvit novog Franchi horizonta, Horizon Black Synt je referentna verzija svih lovačkih pušaka u obitelji Horizon. Horizon Black Synt sada je dostupan s odvojivim spremnikom s 3 ili 4 metka, ovisno o kalibru. Snažne linije Black Synt pojačane su prepoznatljivim dizajnom užljebljenog zatvarača sa sustavom zaključavanja s 3 Dependa Bolt, koji omogućuje otvaranje od 60° i pristup radnji puške – zahvaljujući modernoj konusnoj ručki zatvarača – za brzo ponovno naoružavanje čak i s postavljenim cijevima velikog opsega. Nazubljeni zatvarač specifičnog je oblika koji, osim što ga čini estetski privlačnim, omogućuje glatko ponovno naoružavanje čak i u ekstremnim uvjetima.
Lagana i laka za rukovanje, posebno je prikladna za selekcijski lov na divljač, kako u potrazi, tako i tijekom osmatranja na čekama, zahvaljujući lakoći koju jamči kundak konstruiran prema ekskluzivnom Franchi dizajnu. Okidač Relia Trigger, lagan i osjetljiv, između 0,8 i 1,9 kg i kalibriran pomoću vijka za podešavanje. Cijev, izrađena od hladno kovanog krom-molibden čelika, održava maksimalnu točnost ispaljivanja hitac za hicem. Horizon Black Synt, kao i sve naše puške, također ima certifikat od 1 MOA od tri ispaljena hica.

  • Težina: 2.900 g
  • Twist cijevi: 1/11
  • Spremnik: 4+1
  • Dužina cijevi: 56 cm
  • Ukupna dužina: 1.075 mm
  • Garancija: 7 godina
Nema dodatne specifikacije proizvoda.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€

POVEZANI PROIZVODI