CARP EXPERT MULTI DYNAMIC SWINGER

Kataloški broj: 18854

Brand: CARP EXPERT

Dostupnost: proizvod je raspoloživ

Raspoložive boje:

CIJENA
RRP: 12,90 € (97,20 kn)
Cijena za gotovinu: 11,61 € (87,48 kn)


CARP EXPERT MULTI DYNAMIC SWINGER

Asortiman proizvoda Carp Expert predstavlja ribičima širok izbor alata za ribolov šarana, uvodeći brojne nove vrhunske dodatke koji nadopunjuju postojeće proizvode. Među tim inovacijama su nove Multi Swingers, koje proširuju asortiman naših ljuljački s krutim rukama.

Multi Swinger – Dinamičan

Kao što ime sugerira, ovo je “veliki brat” ova dva proizvoda, s većom glavom i adapterom, ali s veličinom ruke koja je približno jednaka onoj u Compact verziji. Zahvaljujući svojoj krutoj ruci, ove ljuljačke neće stvarati nikakvu buku zbog “ljuljanja” čak ni pri jakom vjetru, osiguravajući iskustvo bez smetnji s našim električnim pokazivačima.

Izmjenjive “kapice” na kraju glave omogućuju svakome da pronađe željeni komad koji odgovara njegovoj opremi. Utezi na ruci olakšavaju podešavanje težine swingera, čime se kontrolira napetost naše glavne strune.

Pričvršćivanje i odvajanje ljuljačke sa standardnog navojnog adaptera traje samo nekoliko sekundi, što njen transport čini znatno lakšim i sigurnijim.

Za noćni ribolov izvrstan je izbor jer se može spojiti na naš alarm za ugriz s 2,5 mm utičnicom, pružajući svjetleću ljuljačku za bolju vidljivost.

 

Nema dodatne specifikacije proizvoda.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€

POVEZANI PROIZVODI