AKCIJA TEKUĆI ADITIVI NUTRABAITS CAJOUSER – FRUIT, CREAM, SPICE, SWEET 50ML

Novosti, 6.kolovoz.2016.

Predstavljamo Vam asortiman naših 4 visoko koncentriranih stimulatora apetita, koji Vam omogućuju da dodate jedinstvene okuse i mirise Vašim mamcima.

Dolaze nam u 4 okusa:

  • SPICE CAJOUSER-vrlo začinjeno, te idealno za začinjavanje bilo kojeg baznog mixa u bilo koje doba godine. Može poslužiti kao vlastiti glavni atraktor ili u kombinaciji s bilo kojim okusima ili eteričnim uljima.
  • SWEET CAJOUSER-možemo slobodno kazati da je ovaj proizvod postao jedan od vodećih popularnih proizvoda za šaranske sisteme. Naravno, mnogi Nutrabaits fanovi koriste ga i u svim drugim mixevima za mamce. Mega slatki i učinkoviti u svakoj mješavini po Vašem izboru.
  • FRUTI CAJOUSER- Još jedna cijelogodišnja uspješna priča u jednoj boci, koja apsolutno može transformirati sve vrste Vaših mješavina. Intenzivan i vrlo prepoznatljiv miris i okus koji se često koristi sa ostalim atraktorima voćnih okusa ili eteričnih ulja.
  • CREAM CAJOUSER-činjenica je da se ovaj Nutrabaits okus koristi kao jedan od popularnijih gotovih aditiva za glavne atraktore. Jedan od najboljih i najuglađenijih mirisnih proizvoda u našoj ponudi.

Cijena je 39,90kn!

Ugodan dan, želi Vam Vaš lov&ribolov Benko!

cajouser 4