STOEGER ZRAČNA PUŠKA X50 4.5MM

Kataloški broj: 16911

Brand: BERETTA STOEGER

Dostupnost: proizvod je raspoloživ

Raspoložive veličine:

CIJENA
RRP: 355,00 € (2.674,75 kn)
Cijena za gotovinu: 319,50 € (2.407,27 kn)

Posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha.

STOEGER ZRAČNA PUŠKA X50 4.5MM

X5jeodlična zračna puška za začetnike kot tudi že za bolj izkušene strelce. Puška je lahka, na klasično napenjanje z prelomom cevi, glavno vzmetjo ter batom in tesnili. Puška ( najmočnejša verzija ) lahko v kalibru 4,5mm na ustju cevi doseže hitrost 245m/s. Kopito je lepo oblikovano  –  (Monte Carlo) ter vam nudi potrebno stabilnost pri strelu. Ličnica kopita je obojestranska.

Cev je jeklena – risana in zagotavlja dolgoletno natančno uporabo. Puška je opremljena z mehanskimi merki z “fiber glass” vložki – zelena pika spredaj ter dve rdeči piki zadaj. Zadnji merek je nastavljiv po smeri in višini. Varovalka je avtomatska. Puška ima vgrajeno montažno tračnico za montažo daljnogleda. Sprožilni mehanizem je dvostopenjski in je tovarniško nastavljen.

Odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Zračne puške Stoeger X-Series so sodobne, high-tech zračne športne puške z videzom in občutkom kakovostnega evropskega športnega orožja. Razvili so ga italijanski inženirji in oblikovalci, Stoeger zračne puške združujejo robustno, učinkovito načrtovanje in kakovostna proizvodnja.
Nema dodatne specifikacije proizvoda.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€