GRISPORT-DAKAR HUNTER TREKKING BOOTS

Kataloški broj: 15896

Brand: GRISPORT ITALY

Dostupnost: proizvod je raspoloživ

Raspoložive veličine:

Raspoložive boje:

CIJENA
RRP: 103,13 € (777,03 kn)
Cijena za gotovinu: 92,82 € (699,35 kn)


GRISPORT-DAKAR HUNTER TREKKING BOOTS

Lovačka kožna zimska gojzerica sa pojačanjem za kamenite terene, vrhunskom spo-tex membranom,vibram džonom-made in EU!

Cipela DAKAR Hunter  Tracking je proizvod visoke klase proizveden u EU, a koji zadovoljava sve norme visoke kvalitete i dizajna. Vodo-nepropusnost, anti-respiratorna svojstva, paro-propusnost, termo-izolacijski materijali, vibram džon i sl. samo su neki od visokih standarda implementirani u Grisport obuću.

  • Spo-Tex® originalna vodootporna membrana. Kiša i snijeg ne mogu ući, ali zbog svoje poromerne strukture znoj može pobjeći kroz tisuće sićušnih mikropora, pa će vaša stopala ostati topla i suha, bez obzira koliko je vani hladno i mokro. Originalna Spo-Tex® zaštita pruža izvanrednu udobnost vašim stopalima upravo ono što očekujete od Grisporta
  • KOŽNA CIPELA Gornji dio – vanjska strana čizme iznad međupotplata. Gornji dio je izrađen od čvrste kože. Korištenje dobre kože je od iznimne važnosti i Grisport istražuje svijet tražeći najbolju dostupnu kožu. Odabir najbolje kože osigurava prozračnost, performanse i iznimnu udobnost. Naša koža je testirana kako bi jamčila maksimalnu moguću vodootpornu zaštitu. Debljina naše kože varira između 2 mm i 2,2 mm.
  • Vibram® potplat je dizajniran da ponudi maksimalnu učinkovitost, udobnost i izdržljivost čak i najzahtjevnijim korisnicima. S više od 60 godina iskustva, Vibram® surađuje s Grisportom kako bi osigurao da svaki od njih prođe stroge testove i stroge kontrole. Vibram potplati su najbolje cipele za nošenje.Arch Support Insole: anatomski, perforirani uložak za fantastičnu prozračnost. Antibakterijski je, uklonjiv i ne pohranjuje mirise. Može se ukloniti za uložak za ortoze.Stabilizator srednjeg potplata od 2 dijela: čvrsta potpora luka otporna na torziju od najlona smještena između PU i gume kako bi se osigurala maksimalna stabilnost pri hodanju i smanjilo savijanje na neravnom terenu.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€

POVEZANI PROIZVODI