CARP EXPERT EXTRA HEAVY CHAIR W/ARMREST

Kataloški broj: 18711

Brand: CARP EXPERT

Dostupnost: proizvod je raspoloživ

Raspoložive veličine:

Raspoložive boje:

CIJENA
RRP: 110,00 € (828,80 kn)
Cijena za gotovinu: 99,00 € (745,92 kn)


CARP EXPERT EXTRA HEAVY CHAIR W/ARMREST

Ova stolica ima nosivost 150 kg!!! Jeste li čeznuli za stolicom odgovarajuće veličine i nosivosti u kojoj ćete konačno moći udobno provoditi slobodno vrijeme prepuštajući se omiljenoj rekreaciji? Srećom, ne morate tražiti dalje, budući da je najnovija stolica Carp Expert dizajnirana za najveću moguću upotrebu.

Pogledajmo njegove parametre i njihove prednosti:

  • Ima veliki prostor za sjedenje (55×55 cm), tako da čak i pravi ribiči mogu udobno sjediti u njemu, čak i dugo vremena.
  • Na spoju naslona i površine sjedala postavljen je podstavljeni dio poprečno, što daje savršenu potporu bokovima, što je vrlo važan aspekt udobnosti i zdravlja. Naslon se može naginjati pomoću dva velika kotača, čime se pruža udoban položaj sjedenja u širokom rasponu.
  • Ima izuzetno visok i širok naslon (55×65 cm) koji leđima daje pravu potporu.
  • Visina sjedeće površine je 40 cm, koja se lako podesivim nogicama podiže na 55 cm, a zahvaljujući nogicama lako se namješta na neravnom ili nagnutom terenu. Potplati širine 8 cm pomažu nam da ni težak teret ne gura stopala u tlo.
  • Ima izuzetno dugačak i 5 cm širok naslon za ruke, koji podupire podlakticu i rasterećuje nadlakticu, čime se povećava osjećaj udobnosti.
  • Kada je sklopljena, njene dimenzije su 80x60x20 cm, tako da se ova ogromna stolica može transportirati na relativno malom prostoru.
  • Okvir od željezne cijevi od 20 milimetara osigurava stabilnost. Pojačani šavovi čine ga izdržljivim.
  • Navlaka se može skinuti, Oxford materijal osigurava izdržljivost, dok unutarnja plišana navlaka daje dodatnu udobnost i toplinu.
  • Sve u svemu, visokokvalitetna stolica s dodatnom nosivošću i značajkama udobnosti. Preporučamo svima koji su umorni od malih, neudobnih, niskoopterećenih stolica!
Nema dodatne specifikacije proizvoda.
Besplatna dostava za kupovinu iznad 66,36€ na području Republike Hrvatske
Mogući povrat robe unutar 14 dana
-10% za ukupnu vrijednost iznad 39,68€, -5% za kartično plaćanje iznad 66,36€

POVEZANI PROIZVODI